Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Emisii CO2
 
Conceptul ecoCLEANPIPE presupune metode, echipamente si tehnologii ecologice pentru tratarea apei si curatarea circuitelor de apa, fara utilizarea chimicalelor.
Produsul nostru, Aquaanode, realizeaza in mod direct tratarea ecologica a apei, fara chimicale, pentru dizolvarea depunerilor de carbonati  si stoparea coroziunii.
Aceste efecte imediate in circuitele de apa produc la randul lor , economii importante de energie in diverse aplicatii, concomitent cu cresterea fiabilitatii si disponibilitatii retelei de apa si a echipamentelor aferente, prin stoparea coroziunii.
Oricare reducere masiva de consum energetic, are ca efect implicit reducerea cantitatii de CO2 emise in atmosfera pentru producerea acestei energii in cota parte cu sursele de energie si tipurile de combustibili utilizati in prezent pentru producerea energiei electrice (energie hidro, energie termo, energie nucleara, energie eoliana, energie solara)
Acest fenomen este cu atat mai pronuntat in cazul energiei termice; Aquaanode realizeaza prin efecte complet ecologice, refacerea caracteristicilor tehnice de transport apa si transfer de caldura la parametri de optim, crescand cu peste 70% eficienta unei retele de apa, cu depuneri masive de carbonati de calciu (ca in cazul retelelor existente de apa potabila si incalzire care alimenteaza marea majoritate a blocurilor din toate orasele)
 
 
Aquaanode nu afecteaza calitatile organoleptice ale apei potabile.
Aquaanode reprezinta o solutie complet ecologica cu cea mai mica amprenta de CO2 pentru un echipament dedicat pentru tratarea apei.
Aquaanode este un echipament de dimensiuni reduse, cu costuri energetice de fabricatie foarte mici in comparatie cu oricare alta varianta de echipament pentru tratarea apei.
Aquaanode nu genereaza niciun fel de costuri asociate pentru service, intretinere, costuri energetice sau costuri cu materiale consumabile fata de oricare alte tratamente sau echipamente de tratare care utilizeaza fosfati, acizi, rasini sau alte materiale consumabile, care necesita interventii si inlocuiri repetate.
Aquaanode nu polueaza apele ca sa desfunde conductele.
 
spacer
Website detinut de Compressor Pump Industrial S.R.L., CIF: RO17651453, Reg.Com: J40/9962/2005